Home Forums Mighty Addons MA Wrapper Link – Keeps Sending Me to Wrong Slug

Tagged: 

Mighty Addons

  • #13705
  • |
  • 1 year, 5 months ago

MA Wrapper Link – Keeps Sending Me to Wrong Slug

ANDREW PENNELL
Participant

I have no idea why this is happening.

I have a column that I’ve enabled MA Wrapper Link on. The URL that I have entered isn’t the URL that I get directed to.

Any idea why this might be happening?

I double checked to make sure the destination page’s slug is correct. I have other columns with wrapper links that are working correctly.

  • #13712
  • |
  • 1 year, 5 months ago
Akash
Keymaster

Hey Andrew,

Thanks for using Mighty Addons. I just tested the wrapper link on all three levels i.e, widget, column, and section and it’s working fine.

Can you check if you are using HTTP/HTTPS in the link? Without those, the links don’t work.

Let me know.

Thanks,
Akash

  • #13721
  • |
  • 1 year, 5 months ago
ANDREW PENNELL
Participant

Yes I was using https.

  • #13729
  • |
  • 1 year, 5 months ago
Akash
Keymaster

Andrew,

Can you share something through which I can debug it? Maybe site credentials, screenshot, or some video?

Let me know.

  • #13860
  • |
  • 1 year, 5 months ago
Akash
Keymaster

Hey Andrew,

I hope the issue is resolved at your end. I’m closing the issue due to inactivity.

You can always open a new one if something else comes up.

Thanks,
Akash

  • img-3

    Take Elementor to the Next Level
    Get Mighty Addons today!

    Explore More

  • Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
    • The topic ‘MA Wrapper Link – Keeps Sending Me to Wrong Slug’ is closed to new replies.
    img-bottom-cta

    Get Products Updates & Promos Directly in your inbox!

    https://slotbet.online/